STARTERS KICKOFF

Je hebt net je diploma van schoonheidsspecialiste, pedicure, massagetherapeute, nagelstyliste op zak. Proficiat !
Je droomt er van je eigen zaak te starten, of je bent recent gestart…

→ Maar je hebt meer vragen dan antwoorden.

> Wat moet ik doen om goed te verdienen?
> Waar vind ik mijn klanten of beter, hoe vinden zij mij?
> Welke verzorgingen zou ik best aanbieden?
> Hoe onderscheid ik me van de collega’s?
> Is het nog realistisch om in deze tijd een eigen zaak te starten?

Kortom: veel vragen en ook een stuk onzekerheid.

Maar dat is heel normaal het is immers een grote stap die je zet! Je bent enthousiast , je hebt een passie voor je beroep en je wilt graag ondernemen. Prima! Dat is een goede basis maar met passie en enthousiasme alleen redt je het niet. Je hebt een duidelijk doel, focus en gerichte actie nodig om tot een goed resultaat te komen.
Met mijn jarenlange ervaring sta ik te trappelen om jou als startende solo-ondernemer in de beautybranche te begeleiden.

 

 

starterskickoff_def

Schrijf  je nu in zodat je een vliegende start neemt met je Beauty Onderneming.
Investeer in jezelf !
Investeer in je toekomst !
JA, IK SCHRIJF ME IN

→  Maak meteen de juiste keuzes met de Starters Kickoff

> Het programma bespaart je heel wat geld, tijd en nodeloze hoofdbrekers. Bovendien krijg je ook bescherming tegen de valkuilen waar veel collega’s bij de opstart van hun zaak inlopen.

> Het resultaat is jouw succesvolle beauty/wellness zaak die past bij
jouw persoonlijkheid
jouw ideale klanten
jouw expertise
jouw stijl

> Kortom: je zet jezelf en je onderneming als MERK in de markt!

Twijfel je nog ?

Twijfel je nog of dit programma iets voor jou is? Toch zie ik nu nog steeds beginnende ondernemers in de Beautybranche dezelfde fouten maken die ik 25 jaar geleden maakte!
Je kunt hier een vrijblijvend een gratis gesprek aanvragen, dan neem ik met jou contact op voor een afspraak.

JA, IK WIL EEN GRATIS TELEFOONGESPREK

→ Wat mag je verwachten van Starters Kickoff ?

De STARTERS KICK OFF is een 3  maanden programma dat ONLINE verloopt.Zo verlies je weinig tijd aan verplaatsingen en kun je op je eigen tempo werken op de momenten die jou het best passen. Ik zal je wel op tijd tot actie aansporen maar de verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij jou. We ontmoeten elkaar via SKYPE.

Er zijn 12 MODULES. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module om aan te werken. Je mag rekenen op ongeveer 4 uur per week om aan een module te werken. Soms zal je vlugger klaar zijn maar het is mogelijk dat je er wat langer over doet. Het tempo bepaal je zelf.

1. Let’s meet & greet!

Dit is de kennismakingsronde. Je ontvangt per mail een vragenlijst en we prikken een datum wanneer ik de antwoorden terugkrijg.  Deze vragen geven mij de nodige info en zijn een voorbereiding op de volgende stap: ons eerste skypegesprek. Samen overlopen we waar jij nu staat, wat je wilt bereiken en wat voor jou de volgende stap is. Duur: 1 uur.

2. Branding: Jij en je onderneming als “merk”.

We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten, waar jij het best in bent en wat je het liefste doet. Dit is de basis van alles! Zo ontwikkel je een duidelijk beeld van wie jij bent, wat je sterke punten zijn en hoe jouw zaak er moet uitzien. Hoe dichter je bij je ware zelf blijft, hoe meer kans op succes! Een duidelijke visie zorgt voor duidelijke doelen en maakt gerichte actie makkelijker. Zo krijg je massa’s inspiratie, motivatie en het helpt je door te zetten als het even wat stroef loopt.

3. Jouw droomklanten.

Wie is jouw ideale klant? Wat zijn haar/zijn problemen? Naar welke oplossingen zijn ze op zoek? Welke mensen wil je het liefst helpen en waarom? Jouw droomklant is iemand die zich graag door jou laat verzorgen, die zich bewust is van jouw expertise en ook bereid is daarvoor te betalen. Dit “droomklantenprofiel” zorgt er voor dat je juist deze klanten aantrekt.

4. Jouw onweerstaanbaar aanbod.

Welke verzorgingen, producten, service ga je aanbieden? Hoe ga je dit vorm geven? De mogelijkheden zijn oneindig! Laat je niet beperken door een traditioneel beeld, think out of the box!

5. Kies excellente partners.

Welke leveranciers, firma’s ga je kiezen voor je producten, verzorgingen? Waarom? Aan welke eigenschappen moeten ze voldoen? Welke mensen heb je nodig om je onderneming in te richten, vorm te geven, succesvol te doen draaien?

6. Het kostenplaatje.

Wat kost het om je onderneming te starten? Wat kost het je dagelijks? Het is belangrijk dat je weet wat jouw investeringen zijn, wat de reële kost is om je zaak goed te doen draaien zodat je beseft welke omzet je nodig hebt om winstgevend te zijn.

7. Let’s talk Money!

Je hoort vaak zeggen “geld is een vies woord”. Maar, eerlijk, een zaak opstarten is geen hobby! Natuurlijk wil je er plezier aan beleven, geld alleen brengt geen geluk maar het is wel de bedoeling dat je er een goed inkomen mee verdient. Anders wordt het een hele dure hobby! In deze module ontdek je hoe je de juiste prijs bepaalt en op welke manier je klanten bereid zijn deze prijs te betalen. Je leert te verkopen met plezier, zonder weerstand zonder “pushen”.

8. Je klanten worden echte fans.

Zou het niet leuk zijn als je klanten enkel bij jou willen zijn? Als ze enthousiast reclame voor je maken, overal vertellen hoe goed jij wel bent? Als ze steeds en regelmatig terug komen naar jouw zaak? Als ze het liefst jouw producten kopen? Dit is geen luchtkasteel, het kan, op voorwaarde dat jij de juiste stappen zet, en ik ga jou daarbij helpen!

9. Je agenda de baas!

Als starter heb je vaak de neiging je werktijd te “stretchen”, je wilt je immers zo flexibel mogelijk opstellen om vlug je klantenbestand op te bouwen. Bin there, done that… het gevolg is dat je later moet terugschroeven en dat wordt moeilijk want je klanten zijn gewoon dat je ze op hun wenken bedient. En geloof me daar zijn ze niet blij mee! Dus van in het begin duidelijk je grenzen stellen is nodig. We kijken samen hoe dit voor jou het beste werkt.

10. Planning.

Je maakt een werkbaar plan waarin je acties heel concreet en stap voor stap uitgezet worden. Zo hou je focus en weet je op elk moment waar je staat.

11. Evaluatie.

Waar sta je op het einde van de Starters Kick Off en waar wil je nog naartoe? We bespreken dit in een skypesessie van 1 uur.

12. Bonus: krijg het respect dat je verdient.

Het gebeurt steeds vaker dat klanten hun afspraken vergeten of te laat annuleren. Dit getuigt van weinig respect tegenover jou en je onderneming. Vandaar dit voorbeeld van een huisreglement waarin op een beleefde manier uitgelegd wordt waaraan de klanten zich moeten houden. Je kan dit gebruiken zoals het is of aanpassen aan jouw stijl. Je krijgt ook toelichting waarom dit zo belangrijk is.

 

 

Download gratis

Slapendklantenarchief7

Gratis tips om met je klantengegevens je beautyzaak doet groeien.

Voornaam:
Email :

→ Hoeveel kost Starters Kickoff  ?

Dit coachingstraject duurt 3 maanden. Je krijgt heel veel waarde, kennis en ondersteuning. Dit is een “High End” programma en kost normaal € 997,- excl btw.
Maar omdat ik weet dat je als starter al heel wat investeringen hebt en ik zoveel mogelijk starters wil helpen, krijg je van mij 2 bonussen ! Want ik wil dat jij start met een knal!

Bonussen :

Bonus 1 :  Een Starterskorting van maar liefst € 500,- !
Bonus 2 : GRATIS 4 extra skype gesprekken van 1/2 uur. Waarde: € 97,- elk !

 

Totaalprijs

Je totale investering bedraagt dus slechts € 497,- excl btw. Mis deze unieke kans niet!

Wil jij meteen een goede start nemen, waardoor je een fantastische onderneming bouwt met een uitstekende service, een mooie omzet en leuke klanten ?
JA, IK SCHRIJF ME IN

Ik kijk er naar uit om samen met jou te een vliegende start te nemen.

Investeer in jezelf en in je toekomst !