Contact: 0496 36 54 98

Maak prachtige kerstrozen met kerstlint!

Maak prachtige kerstrozen met kerstlint!

Maak prachtige kerstrozen met kerstlint!

Het duurt nog wel even voor het Kerstmis is. Maar als jij ook fan bent van zelf kerstdecoratie maken dan wordt het stilaan tijd om uit je sloffen te schieten, hihi.

Deze keer een video over hoe je zelf kerstrozen kunt maken met kerstlint. Het is heel eenvoudig en je hebt er niet zoveel materiaal voor nodig. Je kunt hiervoor nieuw lint gebruiken, maar ga ook eens snuisteren in je dozen met kerstgerief. Misschien vindt je daar ook nog mooie linten.

Ideaal zijn linten die stevig zijn of in de boord een metaaldraad hebben. Brede linten geven het mooiste resultaat en zijn makkelijker te plooien.

Stap voor stap video

Als je geen workshops mag geven dan is een video dé beste oplossing.

Klik op de onderstaande foto dan kom je terecht op m’n YouTube- kanaal en kan je de video zo vaak bekijken als je wilt. Als je aan de slag gaat dan is de pauzeknop handig om stap voor stap mee te doen. Zeg maar een online workshop

Video maak prachtige kerstrozen van kerstlint

Wil je geen enkele video missen? Klik dan op de knop abonneren op mijn YouTube kanaal en als je op het belletje klikt dan krijg je een melding telkens ik een nieuwe video plaats.

Je kunt de kerstrozen gebruiken in je kerstboom, kerstbloemstukken, kransen of als decoratie in je hele huis. Uiteraard kies je dan best linten die passen bij de rest van je kerstdecoratie.

Heb je geen mooie linten meer? Ik heb een redelijke voorraad, de meeste zijn nieuw voor dit seizoen. Ik kan doe- het- zelf pakketjes maken waar het nodige materiaal in zit. Je kan die dan komen afhalen want dat mag gelukkig nog!

Wat denk je ? Een goed idee? Laat maar weten, ik ga ondertussen aan de slag om dit praktisch op poten te zetten.

Ik hou je op de hoogte in de volgende mails. Check op tijd je spambox en voeg mijn mailadres toe aan je contacten zo mis je geen enkele mail.

Heb je nog vragen dan help ik je graag verder via mail of een bericht in messenger. Een reactie op Facebook of Instagram kan ook.

Tot heel gauw!

Een warme en creatieve knuffel

Liliane xoxo

2 Reacties

 1. film 2 maanden geleden

  Saw your material, and hope you publish more soon. Gale Trumaine Hake

  • Auteur
   Liliane 2 maanden geleden

   Thank you, I will soon. More blogs’ll follow.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*