Contact: 0496 36 54 98

Decoreren met stempels: video

Decoreren met stempels: video

 

Ik heb een Youtube kanaal aangemaakt en het is de bedoeling om daar regelmatig zo-doe-je-dat-video’s op te zetten. Ik hoop gaandeweg meer te leren om dit kwalitatief beter te doen, maar daarvoor moet ik eerst nog wat digitale tools onder de knie krijgen.

In deze eerste video toon ik hoe je een meubel kunt versieren met stempels. Je kunt deze techniek trouwens op om het even welke ondergrond gebruiken. Op hout (geschilderd of niet) papier, steen, muren, vlakke en ronde opprevlakken.

Wil je geen enkele video missen, klik dan in mijn Youtube op de knop abonneren en het belletje. Reacties en een vind ik leukje zijn heel welkom. Heb je een vraag, dan kan je die in de reacties stellen.Ik doe m’n best om ze zo vlug mogelijk te beantwoorden, misschien wel met een video. 😉

Hier is de link naar de video: Decoreren met stempels

Veel kijkplezier en laat gerust van je horen!

P.S. alle materiaal dat ik gebruik in video’s of voor foto’s is verkrijgbaar in de winkel.

Instituut Caresse

B.Vandammestraat 18

8370 Blankenberge

050/42 71 34

Warme en creatieve groetjes,

Liliane xoxo

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*